15 yaş altına sosyal medya hizmeti sunulamayacak
Mevcut hesaplarda zorunlu yaş doğrulamasının 31 Mart 2027'ye kadar tamamlanması gerekiyor.
Okur ne soruyor?

2. sürüm son güncelleme
Sürümler
- S2+4 −4 madde · başlık · bağlam
- S1ilk yayın
Haberin özü
4 iddianın 4 tanesi kaynağa bağlı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın aktardığı yönetmeliğe göre, 15 yaşını doldurmamış çocuklara sosyal medya hizmeti sunulamayacak; 15-18 yaş arasındakiler hesap açabilecek.S2
Yeni açılacak hesaplarda yaş doğrulaması zorunlu olacak; mevcut hesaplarda bu işlem 31 Mart 2027’ye kadar tamamlanacak.S2
Özet kademesindesin — metnin tamamı için “Tam”a dön. Kaynak kutuları kapalı başlar; tek tek açabilir ya da “Derin”e geçip hepsini birden açabilirsin.
Sırada ne var
- 31 Mart 2027’ye kadarMevcut hesaplarda zorunlu yaş doğrulaması tamamlanacak.
Haberdeki sayılar
Görseller
Haberde geçenler
Kişiler 1
- Mahinur Özdemir Göktaş · kamu görevlisi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı.
Kurumlar 1
Kaynağın kendi cümleleriyle
9 paragraflık 2 kaynak belgesinin 1 paragrafı bu haberde kullanıldı.
Kaynağın tamamını göster
1. kaynak belgesi
1
2
3
4
5
2. kaynak belgesi
6
7
8
9dayananlar: özün 1. maddesi · özün 2. maddesi · özün 3. maddesi · özün 4. maddesi↩ Geldiğin yere dön
Ajans damgası1 Kasım 11:56YayınMetinPeykhane Haber Merkezi tarafından derlendi


